Onze praktijk

Onze praktijk is klein, er is geen sprake van een grote groepspraktijk. Persoonlijke aandacht gedurende de gehele behandeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Een en ander houdt in dat uw fysiotherapeut nooit op hetzelfde moment nog een andere patiënt behandelt.Wij behandelen, afhankelijk van onze beroepsvisie, op onze eigen wijze. Er zijn immers meerdere wegen die tot hetzelfde resultaat leiden.

Binnen onze praktijk wordt naast passieve-en actieve oefentherapie, indien noodzakelijk, ook massagetherapie toegepast. Wij zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie. O.a.via bijscholingen houden wij onze vakkennis op peil.

Tarieven

Fysiotherapeutische behandelingen worden door ons in principe rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht. Dit vindt plaats als U voor fysiotherapie aanvullend verzekerd bent en uw fysiotherapeut een contract heeft met uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapeutenmaatschap "VAN MEERWAARDE" heeft contracten met alle contract-aanbiedende zorgverzekeraars afgesloten. Bent U voor fysiotherapie niet aanvullend verzekerd, dan betaalt U per behandeling contant.

Voor een compleet overzicht van onze tarieven klik hier.